GAROAFA - FORMĂ INEDITĂ ȘI MIROS DE NEUITAT!

Garoafa este o floare tradițională și iubită care și-a luat locul cuvenit în preferințele noastre. Este nepretențioasă și își păstrează aspectul prezentabil sub formă tăiată pentru o lungă perioadă de timp, mulțumind ochiul cu prospețimea și frumusețea sa. În magazinul online Didi Flori puteți cumpăra o gamă largă de garoafe, care sunt ideale pentru crearea unui buchet sau a unei compoziții. Catalogul bogat conține flori de diferite nuanțe. Culorile lor nu pot decât să inspire - alb, violet, roz. Dacă să analizăm lumea acestor culori uimitoare, se poate ajunge la concluzia că o garoafă nu este deloc o floare banală cu care toată lumea este atât de obișnuită, ba din contra, va uimi persoana iubită cu o compoziție exclusivă. 

În prezent, există un număr mare de specii și soiuri. Garoafele în spațiu deschis înfloresc de la jumătatea lunii iunie, iar în magazinul nostru pot fi cumpărate oricând, indiferent de anotimp. Specialiștii pot să creeze ușor un buchet de garoafe uimitor de frumos. Florile de diferite culori și nuanțe sunt minunat combinate într-un aranjament, căruia i se poate da orice formă și va arăta grozav. Aroma subtilă, ușor perceptibilă, a florilor proaspete are un efect revigorant, nu provoacă alergii și purifică aerul din cameră. Compozițiile din diferite varietăți sunt perfecte pentru decorarea sălilor și a locurilor pentru ceremonii. De asemenea, arată potrivite în sălile în care au loc diverse conferințe și evenimente de afaceri. 

Pentru a cumpăra garoafe cu livrare la domiciliu, trebuie doar să ne contactați. Nu e necesar să vă faceți griji de calitatea surprizei pe care o vom organiza. Pentru o garanție completă, vă putem transmite o fotografie înainte de livrare. Curierul va ajunge rapid și la timp în orice zonă a orașului.

💌 Ce insemna garoafe florarie DidiFlori in Timisoara ?

In romanic,"garoafa" suna ca"Dianthus" —"plante lui Dumnezeu". Acesta este subansamblu in care naturalistul atenian archaic Theophrastus a crestinat floare. In vechime, garoafele erau tesute in coroana atunci cand aparea festivitate religioase. Se considera ca ea era simboliza Zeului extreme. 
Floarea insasi, corespunz povestii, a crescut din sangele unui adoliscent pastor. Divinitate vanatorii Artemis la Orbit pentru ca a speriat jocul jucand pe o teava. Priceperea garoafei ca simbol al sangelui lepadata neprihatit va fi reactulizat in perioadului celui de-al doilea vrajba planetar.

✨ Ce reprezenta culoarea unei Garoafe intr-un buchet din Timisoara ✨

Iata ce scrie D. P. Oznobishin despre semnificatia culorii mugurilor in cartea" Selam sau limba florilor":

🤍 Garoafele albe vorbesc despre incredere si sinceritate.

❤️ Garoafele rosii sunt date pentru a-si declara dragostea.

❣️ Cele cu dungi indica respingerea si incetarea relatiei.

Soiurile turcesti sunt prezentate ca un compliment pentru a spune ca fata este unica.

Se pare ca garoafa este o floare foarte valoroasa. Toata lumea si-a absorbit petalele de dantela:tandrete, dragoste, onoare militara si glorie. Dar asta e frumusetea. Puteti da un buchet de garoafe pentru orice ocazie, iar darul va fi intotdeauna in loc.

⌚ Cui ar trebui sa-i dau garoafe si cand ⌚

Pe langa sentimentele tremurande, floarea simbolizeaza curajul, astfel incat poate fi transferata in siguranta barbatilor. De obicei, un astfel de cadou se face cu ocazia victoriilor sportive sau a realizarilor in stiinta. Dar exista si un motiv trist-un tribut adus memoriei si respectului. Cand vor sa-si onoreze stramosii, ochelarii intunecati, violetele si burgundienii cad in mormintele lor.

Uneori, pentru a prezenta flori, nu aveti nevoie de o scuza. Floarea este foarte persistenta si nu trebuie sa va faceti griji ca se va usca inainte de sfarsitul sarbatorii.Surprinde-ti iubitul cu un buchet de muguri purpurii. Aceasta nuanta de garoafe este data femeilor si fetelor.

👌 Cele mai minunate compozitiile din garoafe in Timisoara 👌

✨ Buchet"Respect” - de la 95 RON

✨ Garoafe albe in hartie craft – de la 99 RON

✨ Buchet ''Nor roz'' – de la 89 RON

✨ Garoafe multicolori – de la 89 RON

✨ Compozitie"Momente luminos" – de la 289 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Timisoara