ALEGERE VARIATĂ DE COMPOZIȚII FLORALE!

Uneori nu sunt suficiente cuvinte pentru a-ți exprima atitudinea față de o persoană, argumente care să explice puritatea intențiilor și afecțiunea arzătoare. Buchetele de crini simbolizează o viață lungă și fericită de familie. Florarii studioului nostru au încercat să „scrie”cele mai frumoase povești de dragoste compunând buchete originale de flori crini albi, alb-roz, galbeni și alte nuanțe. Dacă dăruiți un buchet unui manager sau partener de afaceri, atunci îi subliniați statutul, noblețea și vitejia, iar dacă îi oferiți iubitei, va simboliza puritatea sufletului și principiul divin.

Această specie de floare, care este greu de înțeles, a devenit punctul central al celor mai delicate și emoționante buchete, coșuri cu decor bogat, aranjamente pentru iubită, mamă sau soție, compoziții exclusive pentru decorațiuni interioare, etc.

Pentru prima dată, simbolul crinului a apărut în Franța, de aceea este considerată o floare regală aristocratică. Petalele sale ascuțite arată nobil și solemn, subliniind statutul sau poziția înaltă a destinatarului. De asemenea, crini nu sunt lipsiți de romantism, motiv pentru care se regăsesc în buchetele de mireasă ale mirilor.

Salonul Didi Flori urmărește toate cele mai recente tendințe în florărie, realizând compoziții exclusive de buchete din crini. Vă invităm să participați la procesul de creație. Transmiteți dorințele și completările compoziției pe care o doriți, idei de design, iar noi vom organiza totul.

Achiziționând un buchet de crini cadou de la Didi Flori, beneficiați nu numai de un buchet floral cu livrare la ușă, ci și o gamă largă de servicii:ambalare în condițiile necesare pentru păstrarea florilor pe o perioadă mai îndelungată;fotografierea destinatarului în timpul livrării;transportarea surprizei la ora și adresa exactă.

Totul este organizat astfel încât să nu simțiți neplăceri și să nu rămâneți dezamăgiți față de ceea ce veți primi. Alegeți buchet din crini cu livrare, iar noi ne ocupăm de restul!

🏵️ Ce semnifica crini din magazin de flori DidiFlori in Timisoara 🏵️

Peste cum precepeti, ce compozitiile de flori are pricepe singular si ar trebui castigat in stimare la daruire. Cu ajutorul unui buchet frumos conceput, va poate spune propriile sentimente si posibil reinvia sensibilitati in adresant. Crini sunt un simbol foarte valoros, deci poate fi transmite in diferite data. Aceasta floare preciza puritatea, talent, stralucrea, bogatie.

🌸 Ce simbolizeaza culoarea Crinilor intr-un buchet din Timisoara 🌸

Nu va fi la neinceput paleta de nuante de flori:exista o multime de ele. Sa ne observam la cele mai populare. 
🌷 A da crini albi reprezenta a evedentia intr-o femeie puritatea caracterului, sacralitatea si divinitatea ei. In religie crestina, ista floare a era asociata cu chip Fecioarei Maria. 
🌷 Crinii roz simbolizeaza cerinta de a sustine in data dificile. 
🌷 La gusturile de vigoare si longevitate, este date crini portocalii sau flori galbene de crin.

🌼 Cu ce pret noi avem livrarea compozitiile din Crini in Timisoara 🌼

Livrare la buchet cu flori Crini in Timisoara cost - 30 RON

🔥 Cele mai avantajoase buchet cu flori Lelele in Timisoara 🔥

✨ Buchet"Sunetul Elfilor" – de la 131 RON

✨ Buchet de trandafiri"Imbratisa" – de la 199 RON

✨ Buchet"Eleganta" – de la 209 RON

✨ Buchet cu topper in cutie — de la 250 RON

✨ Buchet"Noapte alba" – de la 445 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Timisoara